Tryb zamówienia: Zapytanie ofertowe
Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Łasinie
Zamówienia na: „Wędliny, produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne – zakup i dostawa do kuchni Szpitala SPZOZ Łasin”
Nr sprawy: 2/ZP/2024
Wartość: poniżej 130 000 zł
Termin składania ofert: 25.01.2024 rok, do godz. 10:00
Miejsce składania ofert: SEKRETARIAT/e-mail
Protokół z wyboru najkorzystniejszej
oferty
na:
"Wędliny, produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne – zakup i dostawa do kuchni Szpitala SPZOZ Łasin”
Dnia 26.01.2023 roku na podstawie złożonych ofert Zamawiający dokonał wyboru najkorzystniejszej oferty. Jest to firma:
„Zakład Przetwórstwa Mięsa
ANIOŁKOWSCY Justyna Stankiewicz Spółka jawna
ul. Karabinierów 2g
86-300 Grudziądz
NIP 8762042053
Uzasadnienie wyboru:
W w/w postępowaniu zostały złożone dwie oferty. Oferta w/w firmy jest ofertą najkorzystniejszą pod względem ceny. Spełnia wszystkie wymagania stawiane przez Zamawiającego. Cena oferty mieści się w kwocie, jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
W prowadzonym postępowaniu złożono następujące oferty:
1)
„Zakład Przetwórstwa Mięsa
ANIOŁKOWSCY Justyna Stankiewicz Spółka jawna
ul. Karabinierów 2g
86-300 Grudziądz
NIP 8762042053
wartość netto: 93 767,00 zł (słownie: dziewięćdziesiąt trzy tysiące siedemset sześćdziesiąt siedem złotych 00/100),
wartość brutto: 93 767,00 zł (słownie: dziewięćdziesiąt trzy tysiące siedemset sześćdziesiąt siedem złotych 00/100)