logo SPZOZ asinbip

logo x2

 

  • Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej im. Macieja z Miechowa w Łasinie
  • Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej im. Macieja z Miechowa w Łasinie
  • Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej im. Macieja z Miechowa w Łasinie

Dostawa wędlin, produktów zwierzęcych, miesa i produktów mięsnych do kuchni szpitala SP ZOZ Łasin

Tryb zamówienia: zapytanie ofertowe

Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Łasinie

Zamówienia na: Dostawa wędlin, produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do

                             kuchni szpitala SP ZOZ Łasin  

 Nr sprawy: 1/2015

Wartość: poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8     

                 ustawy Pzp

Termin składania ofert: 12 styczeń 2015 rok, godz. 12:00

Wynik postępowania: Zamawiający uprzejmie informuje, iż w prowadzonym postępowaniu w trybie zapytania ofertowego na realizację zadania: „Dostawa wędlin, produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do kuchni szpitala SP ZOZ Łasin”,  najkorzystniejszą ofertę spełniającą wszystkie wymagania zawarte w zapytaniu ofertowym złożył Wykonawca: Zakład Przetwórstwa Mięsa Sp. j., Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska , ul. Karabinierów 2g, 86 – 300 Grudziądz. Wykonawca zaoferował za realizację zadania wartość brutto w wysokości: 35.795,02 zł (słownie: trzydzieści pięć tysięcy siedemset dziewięćdziesiąt pięć złotych dwa grosze).

 

 

Załączniki:
Pobierz plik (informacja z sesji otwarcia ofert.pdf)informacja z sesji otwarcia ofert.pdf[ ]50 kB2015-01-13 13:32
Pobierz plik (Zapytanie ofertowe na dostawę mięsa.doc)Zapytanie ofertowe na dostawę mięsa.doc[ ]43 kB2015-01-02 10:19
Pobierz plik (załącznik nr 1- Formularz ofertowy.doc)załącznik nr 1- Formularz ofertowy.doc[ ]33 kB2015-01-02 10:19
Pobierz plik (załącznik nr 2 - Formularz cenowy.doc)załącznik nr 2 - Formularz cenowy.doc[ ]73 kB2015-01-02 10:19
Pobierz plik (załącznik nr 3 - Projekt umowy.doc)załącznik nr 3 - Projekt umowy.doc[ ]60 kB2015-01-02 10:19