Tryb zamówienia: zapytanie ofertowe
Zamawiający: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Łasinie
Zamówienia na: Dostawa wędlin, produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do
kuchni szpitala SP ZOZ Łasin
Nr sprawy: 1/2019
Wartość: poniżej 30 000 euro
Termin składania ofert: 15 styczeń 2019 rok, do godz. 12:00
Protokół z wyboru najkorzystniejszej oferty na:
"Dostawę wędlin, produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do kuchni szpitala SP ZOZ Łasin”
Dnia 18 stycznia 2019 roku na podstawie złożonych ofert Zamawiający dokonał wyboru najkorzystniejszej oferty. Jest to firma:
Zakład Przetwórstwa Mięsa
Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska
Spółka Jawna
ul. Karabinierów 2g
86 – 300 Grudziądz
Uzasadnienie wyboru:
Oferta ww firmy jest ofertą z najniższą ceną. Spełnia wszystkie wymagania stawiane przez Zamawiającego. Cena oferty mieści się w kwocie jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
W prowadzonym postępowaniu złożono następujące oferty:
1)
Centrum Mięsne DROBIMAX II
Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul.Budowlana 4
88-100 Inowrocław
wartość netto: 50 938,50 zł
(słownie: pięćdziesiąt tysięcy dziewięćset trzydzieści osiem złotych pięćdziesiąt groszy),
wartość brutto: 53 485,43 zł
(słownie: pięćdziesiąt trzy tysiące czterysta osiemdziesiąt pięć złotych czterdzieści trzy grosze).
2)
Zakład Przetwórstwa Mięsa
Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska
Spółka Jawna
ul. Karabinierów 2g
86 – 300 Grudziądz
wartość netto: 50 355,00 zł
(słownie: pięćdziesiąt tysięcy trzysta pięćdziesiąt pięć złotych zero groszy),
wartość brutto: 52 872,75 zł
(słownie: pięćdziesiąt dwa tysiące osiemset siedemdziesiąt dwa złote siedemdziesiąt pięć groszy).
Wybrany Wykonawca zobowiązany jest skontaktować się z Zamawiającym w sprawie podpisania umowy w terminie do dnia 24.01.2019 roku.